вторник, 16 март 2010 г.

за щурото предизвикателство


5 коментара:

krechi каза...

Според мен по- добре щеше да изглежда ако конеца беше по-тъмен. Или хартията по- светла. Някак се сливат цветовете на хартията и конеца. Но това е мое мнение. Иначе цветето хубаво изпъква. Виж - пеперудката се отличава добре с тъмния конец. Харесва ми и това, че си нанизала на конеца мъниста. Много оригинално! Пък каква е играчка е било... представям си.
Дано не те засегне коментара ми. Просто това е моето виждане.

анубис каза...

ами,как ще се засягам,глупости,нали за това са коментарите,за да се посочат грешките,които най-добре се виждат отстрани,и да се изкажат всички мнения:)в интерес на истината,конеца не е толкова светъл и на живо изглежда по-добре.понякога се ядосвам,че на снимките повечето цветове се разминават с оригинала:)

Nana каза...

Абсолютно те разбирам за снимките. Най-добре е да се снима на вън, дори и да има малко слънчице. Аз друго да попитам. :) Отзад скриваш ли по някакъв начин конците? Защо не пробваш да направиш цялата комбинация на отделен слой карон, който да залепиш после на основата, даже с монтажна лента, ще изглежда най-добре, леко повдигнато.
Благодаря ти и за участието в Crazy challenge

анубис каза...

да,скривам конците,по принцип винаги правя картичките и отвътре да изглеждат добре,само дето не ги снимам:)а за последното - точно това си мислех снощи,докато правех поредната картичка,даже имам идея и за композицията и смятам да започна другата седмица нещо по мащабно:))а в момента умът ми е зает с новото предизвикателство на Двете Елши:)))

Penny Light/Light Whimsy каза...

Wow, this is amazing. Did you stitch all that by hand? Wow! I think it is very pretty!!!